Friday, 11 March 2011

Hangout with Wanie , Elena & Black :D

Location : KLCC Park
Date : 10 March 2011
Photographer : Hero Gadis2 ;p
Haaa...time ni lepaking bersama kwn2 yg jarang jmpa . kdg2 je ;p First aktiviti tgk wyg ler . hahaha ! tp aku smpai lmbt . Elena ngan Black berasap tggu aku . HAHA ! mak jln kaki nyah p sne . agak menanges la ketiak mak . hahaha ! Bedal lah tgk cerita Rango ;D Klakor jugak la ctew dia even ctew katun CICAK . hahaha ! jahat Black kata Elena cm Rango . HAHAHA ! btw, Rango tu cute jugak . After that , lunch time lah kt Pulau . Makan Mihun Sup . Perrhhh ! lazat2 ! ;p Aku pnye lapar time tu , abes jgak popcorn aku bedal dlm wyg . Emm selepas itu Cik Wanie pon dtg . Ingat depa tak jd mai kn . Kalau tak agak kesunyian lah 3 org je lpak . Apabila kami ber4 bergabung tenaga, kami, apelagi ? menapak KLCC lah . Tembak sana sini . Contohnya spt gambar rajah di atas ni . HAHA ! siap teropong lagi tau ;p Thank to Allah lah cz view time tu mmg chantek sgt2 n tak hujan . Termakbul gak doa aku ni . Weee~ ni shj dpt aku post kn . Padahal ctew nye pnjg . Letih plak nk typing . KEHKEHKEH ;D 

1 comment:

  1. untung lah pic aku xde!!!=.=
    untung lah aku jadi photogrpher korang!!=p
    btw bst lpak ngn kau nokkk~.=)

    ReplyDelete