Saturday, 5 March 2011

MEMORIES WITH MY FIRST LOVE -___-"

Aku akan menceritakan kisah chenta aku dulu2 . Korang msti akan tau sbb ape aku takde bf sampai skrg . And aku rse takut sgt klu nk ade bf lagi . Skali kne teros straight bertaon2 aku single . HAHA ! tp ni boleh tahanlah . cm nk sebulan aku tangkap cintan dgn mamat ni dlu . Dialah (THE HEARTBREAKER !) penyebab aku takot nk menyintai seseorang (wah gitu yerh) . Aku tak expect dia akan buat cmni kt aku . Dah jnji nk date ni , aku org paling semangat lah ! sanggup smpai dlu . tggu dia je tak smpai2 . emmmm agak2 dah setengah jam aku tggu dia . aku text dia "u kt mna ? lama ni i tggu sorg2 ni ". Dia reply "kjap , i dlm bas ni . lagi 10 minit k ". Ok ! aku sanggup tggu dia (panas hati gak aku) . Then dia smpai je.....dia bwk girl lain skali !!!! wow time tu aku agak blur sbb aku percaya kn dia . He's not make me upset . Tbe2 aku rse jealous wit that girl cz dia chantek n sexy . Time tu aku agak selekeh tak cm pmpuan . Dia jln sblh girl tu then aku ni jln blakang dia . Dia tak fikir yg aku wujud kt blakang dia ni . dia lyn je girl tu . aku ni dia buat cm tunggul je . haram betul ! rasa cm nk balik je time tu . Aku tak tahan sgt situation cmni , aku teros text mmbe2 aku tolong teman kn aku . Thank God lah dorg sanggup dtg teman :D bila dia jamm dgn bandmate dia . dia ajak girl tu msok studio uh . aku just lepak kt lua je . aku tgk dia dari lua sbb situ ade cermin . leh nmpk ape dia buat . Bila dah smpai umah dia text aku cm takde rse bersalah langsong . next a week , aku mintak break dgn dia mmg dia just tersenyum . Dia jwb "tak kesah je." Sah dia mmg tak ikhlas dgn aku . Aku prnh nanges sbb dia je . That's why aku anggap sume laki sme je spesis . takde sacrifice kt someone yg dia syg . tahu nk ade gf just nk have fun ! BUSIT lah !! Sorry if my words are so rude cz that's a reality ^__^

2 comments:

  1. rase macam suke je ini story lah...hehe..xsngke..ohh..mcm tu pown ade..plik tul..haiya..dunia2.. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. HAHAHAHA luahan isi hati yg lama terbuku dihati . weee~

    ReplyDelete