Tuesday, 26 April 2011

Delete All The Memories With Someone Call BFF Before ;D

Emmm ape lah nasib . Dari dlu (zmn2 skola) smpai laa ni tak pernah dpt kwn yg heart to heart . Semua org yg aku close msti gadoh pnye . HAHA ! tatau la knp ? Ke aku yg bermasalah but i don't think so . Bkn aku tanak ngaku kn . Ni sbb perangai masing cm ape ntah . Nk kwn just suka2 nk ngutuk org ke ape . Mana kwn yg tahan klu dpt kwn yg suka BACK STABBER kn ? HAHAHA ! ;D Klu lah org berkenaan bce post aku ni terasa kn mmg...Alhamdulillah lah ! Biar sedar sikit . So now all your friend try to get the true story about u . Aku bkn yg carik dorg but dorg yg carik aku sbb nk tau story sebenar tentang perangai kau ni .  HAAA... aku kesian kt kau tp kau tak kesian kt diri kau sendiri . Tipu org tak tgk tmpt . Ingat kami ni bodoh2 nk pecaya cerita tipu kau . Jgn sesekali lah . Sekali kau tunjuk jari kau kt aku...10 jari yg tunjuk kt kau balik . Apa kes ni ??!! HAHA ! Skrg kau yg cuak cm tikus nmpk trak . KAHKAH ! pndai away and make some bad story about me . Come on lah . Dah besar kn ? Bkn umo kau nk meningkat dewasa le ? Mula2 aku knl kau , kau dah starting mnipu kata hg dah 20 . Study kolej . Padahal kau bru From 4 . Dgn aku kau jgn la nk tipu . Hesshh baru perli sikit dah melenting kaw2 ! Terasa katakan . Org bersalah kne lah terasa kn kn ? Gelaran cerita "GEB" mmg sesuai utk kau sbb kau suka cerita GEBANG ! haha ! Kau dah kucar kacir hubungan org.. kau still nk carik mangsa kau da bikin susah uh . Kau dh tade kwn kn . Tade kepercayaan kau ni ! Pndai plak kau . Amboi2 . Kutuk2 aku kt blog kau . Konon nk blame aku . Sorry u already make a BIG MISTAKE lah cik kak ! We all dah blame u pon . So pity u :( HAHA but nevermind . Kau still lagi boley carik kwn baru yg boley jd mangsa atau erti kata lain "MACAI" kau . HEHEHE ! Peace & Smile ;D (Aku tanak carik gado spe2 , just have fun bce kisah dari pengalaman idop aku dgn seseorg bergelar SAHABAT) Teeetttt~ ;)

2 comments:

  1. Dont be cheater cheater best friend eater ye ieka si cendawan..hoho~=D
    tp kn yg PEACE N SMILE tu..mcm aku nye tag line je..hehehe..kau copy paste ni!!=p

    ReplyDelete
  2. aku takkan jd cmtu sbb aku mmg akan jd mangsa punye lah klu kes kwn2 cmni . letih letih ~ -__-"

    ReplyDelete