Monday, 9 May 2011

Sweet Perfection Ieka Kamal ~

haaa .... dunia dunia ~ sometimes i be jealousy to see some people walk with they're partner/bf , HEHE ! but i didn't know why i should feel like that . hmmm~ for me , aku tak perlu la nk jeles2 berbagai . HAHA ! tak kemana pon kn . klu ade jodoh tu ade . kalau takde nk buat cmne . aku still lg la berangan nk bf cm Christofer Drew <3 KAHKAH ! tak kesah org kata aku gila byg ke , pkiran tak matang ke , memilih ke . aku terima Takdir seadanya . maybe one day , Allah give me the right way . aku nk byk pengalaman berkawan ngan rmai org especially a guys . bkn aku nk berkawan dgn laki2 semata2 aku nk kritik perangai dorg . aku sedar aku pon tak perfect kn . so aku nk bf yg boleh bimbing aku and responsible . dgn erti kata 'sama2 senang, sama2 susah'. HAHA !  ade gak la segelintir aku suka mamat ni tp suka as a friend . btw , blom lg dpt kwn laki2 yg always dgn kita n sama2 sharing problem . but they'll must be matured-lah ! HIHI ! even dress tak matang pn tp smart bg aku . mesti sweet kn . suukeeee nengok (terbyg christofer kjap) HAHAHA ! emm hope of all , pray for my destiny friend , MAY GOD BLESS U :D

1 comment: