Thursday, 19 May 2011

There's a good thing to make something right ?

Emm....aku pon tatau la nk kata cmne sbb aku dah lupakan semua ape yg dah berlaku selama ni. Aku tanak besarkan hal2 yg entah papew. Yg lpas , kita just lepaskan. Just fokus dgn ape yg ada. Tamau toleh ke blkg. Bersyukur dgn ape yg kita ade skrg ni. Aku dah serik kne benda2 cmni dah. That is the third same things happen to me iaitu masalah dgn kwn rapat. Honestly, aku dari skolah lg dpt kwn rpat cmni. Last2 bubuh taik kt aku . Then aku nk jilat balik ?? Wow ! bahaya tu ;D Nnti kne gelak kaw2 dgn si dia. Aku dgn bangganya ingin mnyatakan di sini 'SAYA SEORANG YG KERAS HATI' . If dah tak suka tu, mmg tak suka langsong. Takleh nk buat ape dah. Sebab benda2 ni dah slalu happen kt aku then benda2 cmni la gak yg melatih aku jd seorang yg dikategorikan KEJAM . haha ! :D Berbaik dgn seseorg tu mmg something yg nice but kami dah campak 'NAJIS' with each other . So ? What can i do ? Mmg lah semua org buat kesilapan. Kita pon buat kesilapan jugak. Masing2 tanak kalah nk campak taik . HAHA! Dia kutuk kita, kita pn kutuk dia jugak. HAHA ! entah la, semua 'EX' close friend aku tu semua aku dah campak ke lombong. Tanak ade kwn cmtu lagi. Dah serik sgt2. Mmg dorg selalu pijak kepala aku sbb aku ni bodoh, bangang, lurus, terlalu percaya dgn kwn. Last2 ape yg aku dpt ? hmm entah la. Aku tatau nk comment papew. Just think about myself n focus on my future life.  Friends can find anywhere but heartly friendship is hard to find, isn't it ? HEHE ! The conclusion is SAYA TANAK ADA KNE MNGENA DLM HAL INI OKEY ! HEHE chill ! :D

No comments:

Post a Comment