Wednesday, 15 June 2011

Sweet Perfection a.k.a Sweet Memories from US !

WAA happy bday to u happy bday to u happy bday to u Que Naqiah ! Happy Bday to u !! (dlm keadaan tak bermaya sbb celeb bday n mkn kek di bwh pohon asmara gtu) HAHAHA ! even sederhana tp best n puas hati . Kami tak mmpu celeb kt club or mne2 pub yg hot nk celeb bday kwn2 . Kami hanya biasa2 shj jnji ikhlas kt kwn2 tersyg ;D tp klua ade elena n scha lagi meriah jugak . lagi rmai lagi terbaek ! hahaha kek yg Que beli tu nama dia 'Black Forest'. Sanggop tau dia jln jaoh dari jln Raja Chulan tu hingga lah ke KLCC . Kesian bday girl kne jln jaoh2 . hahaha ! last2 bday girl yg beli kek . waa kami sungguh simpati sbb kami tak beli kek utk awk Que . Kami betul2 dah sengkek gila ~ waaa ! :( HAHA ! ape2 pon saya sgt rse happy bila ade mereka <3 ! kt bwh ni tgk je bkn main padahal dah paneh peluh2 +penat . hahaha xD
From up left : Airil Ezuan , Ieka Kamal , Que Naqiah , Syazwani Athirah , Amie Sapar :D *sory korg klu aku tersalah eja nama korg . hehehe ;)

No comments:

Post a Comment